Spanac

de ralu_ca in Mancaruri de legume, 13 Iun 2013 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg spanac
  • 5 fire ceapa verde
  • sare, piper
  • 2 linguri faina
  • 1 pahar bulion
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac:

Spanacul se spala foarte bine, apoi intr-o cratita punem apa si o lasam sa fiarba, in care punem frunzele de spanac si le lasam 2 minute, intorcandu-le pe o parte si alta. Le scoatem si le lsam sa se raceasca putin, apoi il tocam marunt. Ceapa verde se taie rondele. Intr-o cratita incingem uleiul, apoi adaugam ceapa si o calim pentru cateva minute. Turnam si bulionul si faina pe care am diluat-o cu 2 linguri de apa. La final se adauga spanacul pe care il omogenizam. Apoi sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu un ou ochi se potriveste perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac sote