Spanac cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Iun 2016 | 12587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac (frunze tinere)
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu legume:

Legumele se toaca marunt si se calesc in cateva linguri cu ulei.

Peste acestea se adauga spanacul bine curatat si spalat cu apa rece.

Se acopera vasul pentru a fierbe inabusit pana ce spanacul se patrunde usor.

Se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si se continua fierberea inca 10 minute aproximativ.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]