Spanac cu ochiuri

de artyandra in Mancaruri de legume, 26 Mai 2017 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 căței de usturoi
  • 400 g spanac proaspăt sau congelat
  • 50 g unt
  • 100 dl smântână lichidă
  • 1 lingură făină
  • 100 g caș sărat de capră
  • 2 ouă
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se călește usturoiul în unt. Adăugăm spanacul crud sau dezghețat în tigaie, alături de făină. Se amestecă puțin, apoi vom pune smântâna. Condimentăm cu sare și piper după gust. Lăsăm la fiert, apoi amestecăm continuu pentru 3-4 minute. Introducem cașul sărat de capră și amestecăm bine pentru omogenizare. Punem ouăle peste spanac și lăsăm la foc, acoperit cu capac pentru 5 minute sau în funcție de cât de tare preferați ouăle.

Se servește cald, în combinații cu salată de roșii sau ca atare.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]