Spanakopita

de simplusibun in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2012 | 8257 vizualizari

 

Bucataria greceasca...umple casa de arome in timp ce "spanakopita" se coace in cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. spanac baby
  • 100 gr. de usturoi salbatic ( leurda )
  • 180 gr. de branza dulce ( sau cottage )
  • 100 gr. de feta ( sau telemea de capra )
  • 3 oua de casa
  • piper proaspat macinat
  • un pachet cu foi pentru strudel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanakopita:

Preincalzim cuptorul la 190°C cu ventilatie sau 210°C fara ventilatie.

Taiem spanacul si usturoiul salbatic, batem ouale si amestecam toate ingredientele intr-un bol. Punem putin piper proaspat macinat...

Umplem aluatul. Si punem totul la cuptor 30 de minute.

TIPS-URI

1

Spanacul si leurda nu se maruntesc foarte tare

2

Aluatul se unge deasupra cu smantana dulce inainte de a se baga la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanakopita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

04.05.2012, 10:38

Bun venit!
Place ce-ai facut tu aici

simplusibun 1

04.05.2012, 22:34

Multumesc frumos ma bucur sa aud!

babi5 1

27.09.2013, 17:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]