Spatzle cu smantana si ciuperci

de RuxyRux in Spaghete, 25 Aug 2015 | 8457 vizualizari

 

Am mancat la Sighisoara aceste paste....si-am zis sa incerc si eu acasa....au iesit incredibil! O mancare satioasa si extrem de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spatzle de 500 g (eu am gasit la Liddl)
  • 7 palarii mari de ciuperci champinion (sau alegeti ce fel de ciuperci va plac)
  • 7 linguri smantana grasa( 20%)
  • 1 punga de parmezan razuit
  • 150 g cascaval razuit
  • 3 linguri ulei
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spatzle cu smantana si ciuperci:

Se fierb pastele asa cum este indicat pe cutie (in cazul meu 15 minute). Se scurg si se amesteca fierbinti cu 50 g unt.

Ciupercile se toaca din cutit marunt sau mare cum doriti si se presara cu putina sare.

Intr-un vas larg se pune uleiul si 50 g unt si se calesc ciupercile usor (4 minute), apoi se adauga smantana, praful de usturoi, sarea si piperul dupa gust. Se da un clocot si se opreste focul.

Pastele se amesteca cu sosul si se mananca cu parmezan razuit deasupra si cascaval dupa gustul personal.

O bunatate, va recomand cu incredere reteta! Simplu, usor, delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]