Spuma de cascaval afumat si busuioc

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2014 | 4043 vizualizari

 

Buna dimineata dragilor!!!sa ne ocupam cu ce stim noi mai bine si sa lasam alte probleme in grija altor persoane,zic eu!!!
Pentru azi va propun ceva bun,bun!!

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 1lingura faina
  • 1cana cu lapte
  • 200g cascaval afumat Delaco
  • 1lingura busuioc uscat
  • 1lingura rozmarin uscat sau verde 1lingurita
  • 3oua
  • 3albusuri
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de cascaval afumat si busuioc:

Pregatim un sos bechamel din unt,faina si lapte,adaugam rozmarinul si dam vasul deoparte;incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste apoi adaugam galbenusurile batute cu sare,piper,si busuioc dupa gust iar la sfarsit albusurile batute spuma si amestecam cu lingura

Impartim compozitia in forme mici unse cu unt si lasam la cuptor 30min apoi le servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de cascaval afumat si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cașcaval