Spuma de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 3880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 1 compot mare de piesici
  • 1 lingurita zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de piersici:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender impreuna cu zaharul pudra si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.

Se da la frigider pana la servire!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rasturnata cu struguri