Spuma de visine

de alice_frumi in Dulciuri, 21 Iul 2010 | 18207 vizualizari

 

Un desert rapid si foarte sanatos..........Se poate face si din zmeura.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana visine
  • 2 albusuri
  • 1/2 pahar zahar pudra
  • visine pentru ornat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de visine:

Visinele se spala, se curata de codite si de samburi si se paseaza intr-o strecuratoare cu o lingura de lemn ( le lasi sa se scurga bine sucul ). Intre timp bati albusurile spuma si adaugi zaharul treptat, amestecand continuu cu telul pana se ingroasa foarte bine. Se pun visinele pisate si scurse de zeama in spuma si se amesteca. Se pune la rece aproximativ 15 minute. Iei 3 pahare ( sau 3 cupe ) si pui spuma in ele egal. Ornezi fiecare pahar cu visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla in stil italian