Stelute cu chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2014 | 3622 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui , cocos , ce o fi .

 

INGREDIENTE

  • foietaj de placinta
  • carnat chorizo
  • putin lapte
  • sare
  • susan
  • cascaval optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu chorizo:

  1. Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
  2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
  3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
  4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .
  5. Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .
  6. Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand  acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .
  7. Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pensula folositi o bucatica de servetel impaturita pe care o imbibati in lapte sau ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.12.2014, 22:33

marcela1979 1

01.01.2015, 10:44

Teo 1

02.01.2015, 22:19

Ce platou frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj