Stelute cu gem

de daniastefania in Prajituri, 7 Mar 2015 | 5372 vizualizari

 

Un desert rapid, care nu necesita mult timp si efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foetaj
  • Gem de prune
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu gem:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Taiem aluatul in patratele. Fiecare patrat se cresteaza in cele patru margini. In mijlocul fiecarui patrat punem o lingurita de gem. Dam fiecarui patrat forma de steluta, ducand un capat taiat pana la mijlocul patratului si urmatorul nu. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 15 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade C. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra! Si gata desertul! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (6)

dantes 1

08.03.2015, 08:18

Bune!

MotanLaOale 1

08.03.2015, 10:29

Corinuta 1

10.03.2015, 13:18

Super arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]