Stelute cu pasta de tomate

de Andra_Constantinescu in Paste, 30 Oct 2015 | 3472 vizualizari

 

Mi s-au parut tare dragute stelutele, asa ca am facut un sos rosu pentru ele.

 

INGREDIENTE

  • 50 g paste sub forma de stelute + 500 ml apa pentru fierberea acestora + putina sare;
  • doua linguri de ulei de masline;
  • 6 catei de usturoi;
  • o lingura pasta de tomate;
  • 100 ml apa;
  • oregano uscat;
  • busuioc uscat;
  • putin piper negru;
  • o foaie de dafin;
  • o lingurita de zahar;
  • sare, dupa gust.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu pasta de tomate:

Se pun apa si sarea intr-o craticioara la foc si cand clocotesc se adauga pastele, se fierb conform timpului indicat pe ambalaj si se acopera cu un capac, dupa ce a fost stins focul.

Usturoiul se curata de foi, se spala si se caleste in ulei. Se adauga restul ingredientelor prezentate, se amesteca si se fierb pana cand scade apa. Se inlatura usturoiul, se scurg pastele si se pun in sos, se amesteca totul si se mai tine la foc 1-2 minute, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bigoli cu speack si ceapa verde