Sticsuri „Retetele Danielei”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 10043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 250gr margarina,
  • 25 gr drojdie, 
  • un pahar lapte cald, 
  • sare
  • mac,susan,chimen,sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticsuri „Retetele Danielei”:

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea.

- cuptorul incins in prealabil.

TIPS-URI

1

NOTA: cu o reteta ies 2 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticsuri „Retetele Danielei”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Grisine cu branza