Sticsuri „Retetele Danielei”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 10035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 250gr margarina,
  • 25 gr drojdie, 
  • un pahar lapte cald, 
  • sare
  • mac,susan,chimen,sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticsuri „Retetele Danielei”:

- lasi drojdia in lapte 20 min apoi adaogi la faina, framanti si pui margarina moale le tai imediat ,le ungi cu ou si pui deasupra ce vrei,(mac,susan,chimen,sare) le lasi la cuptor pana isi schimba culoarea.

- cuptorul incins in prealabil.

TIPS-URI

1

NOTA: cu o reteta ies 2 tavi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticsuri „Retetele Danielei”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Grisine cu branza