Stir fry cu legume si carne de porc

de Julie in Porc, 18 Iul 2011 | 6273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 morcov,
  • 5-6 ciuperci,
  • 100 g fasole verde,
  • 300-400 g carne de porc,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1-2 linguri sos de soia,
  • sare, piper, scortisoara, cimbru verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir fry cu legume si carne de porc:

Legumele se spala, se curata si se taie in fasii mai lungi sau in felii subtiri. Pastaile de fasole se lasa intregi. Carnea se taie in bucati mai mici, se amesteca cu sos de soia, sare, piper, scortisoara si se lasa la rece pentru 2-3 ore sau peste noapte.

Carnea se prajeste apoi in ulei pana se rumeste pe toate partile. Se scoate si se lasa deoparte, acoperita cu folie de aluminiu, pentru a se pastra calda. In tigaie se adauga legumele si se calesc timp de 10-15 minute, la foc iute, amestecand continuu. Se pune inapoi in tigaie si carnea, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde, se mai amesteca de cate ori si se opreste focul. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de dragavei