Stiuca la cuptor cu legume la tigaie

de stratulatgeorgiana in Peste, 1 Oct 2014 | 5394 vizualizari

 

pestele.... aliment sanatos

 

INGREDIENTE

  • 2stiuci mici
  • 1vanata
  • 1dovlecel
  • 1morcov
  • 2ardei (galben si rosu)
  • 3-6catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la cuptor cu legume la tigaie:

Stiuca se spala,curata si se condimenteaza cu sare si piper,se pune intr-o tavala cuptor la care se adauga vin alb si apa 1:1.Se pun cativa catei de usturoi,morcov si ardei pentru gust.Se lasa la cuptor pentru 20min,max30

Separat legumele se curata si se taie felii.Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline se adauga morcovul,ardeiul,vanata si dovlecelul pe rand ca sa se poata face fiecare in functie de textura,apoi adaugam sos de soia si usturoi.

Se servesc calde!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]