Strudel cu branza

de cristeena20 in Dulciuri, 2 Feb 2015 | 4152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 foi de placinta
  • aprox 100 gr margarina
  • 500 gr branza de vaci
  • 7 linguri de zahar
  • stafide
  • 2 vanilii
  • 2 oua
  • zahar pudra
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza:

Foile se decongeleaza.

Amestecam intr-un bol branza cu zaharul si vanilia si adaugam coaja de lamaie razuita. Eu nu am pus mult zahar dar daca preferati mai dulce, adaugati dupa gust. Stafidele se inmoaie in putin lichior si le adaugam la branza. Punem si ouale si amestecam bine.

Punem cate o foaie de placinta, o ungem cu margarina topita cu o pensula, punem a doua foaie si repetam pana punem 4 foi . Apoi punem umplutura pe suprafata foii si rulam cu grija, nu foarte strans. Facem doua suluri la fel si le ungem cu margarina deasupra. Se dau la cuptorul incins la 180 grade pt cca 30 minute. Cand e rumena frumos se scoate si o lasam sa se raceasca . O pudram cu zahar praf. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

03.02.2015, 09:00

foarte foarte bun

Xandrinne 1

03.02.2015, 13:29

mirela0911 1

03.02.2015, 14:29

Ce-mi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]