Strudel cu dovleac de post

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 4396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 1 cana de faina de malai
  • 2 linguri otet
  • 1 pachet margarina
  • 1 plic de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 praf  de sare
  • apa calduta
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • scortosoara
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac de post:

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.

Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)

Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Le asezam in tava le crestam putin  si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema caramel ( de post)