Stufat cu mușchi de porc

de LC in Porc, 14 Apr 2012 | 6376 vizualizari

 

Stufatul în general se face cu carne de miel...însă noi nu prea ne omorâm cu carnea de miel, așa că am folosit clasicul porcușor :)

 

INGREDIENTE

  • 7-8legături de ceapă verde
  • 7-8 legături de usturoi verde
  • sare, piper după gust
  • mușchi ( eu am folosit cam 3 felii pe care le-am tăiat fâșii)
  • 2 linguri de bulion
  • pătrunjel
  • apă ( eu am folosit zeamă de la sărmăluțe)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu mușchi de porc:

Am pus carnea la călit cu sarea și piperul. Apoi am adăugat ceapa și usturoiul tăiate în bucățele mai mari împreună cu pătrunjelul și le lăsăm să se înmoaie după care am adăugat zeama de la sărmăluțe ( sau apa)...cât să acopere stufatul. Lăsăm să dea un clocot după care adăugăm cele două linguri de bulion...mai lăsăm 2-3 minute și oprim focul.

TIPS-URI

1

Stufatul e perfect cu mămăliguță!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu mușchi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]