Stufat de miel

de Sim0na in Oaie, 15 Mai 2012 | 8885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe dezosate de miel
  • boia
  • boabe mustar
  • piper macinat
  • sare
  • stafide
  • 2 pahare vin rosu
  • ulei masline
  • ardei iute macinat
  • usturoi granulat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 "ghivecel" chivas
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Se transeaza carnea in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare, piper, boia, boabe de mustar si stafide si se lasa de seara pana a doua zi la frigider. A doua zi se pune intr-un vas incapator, se adauga ulei de masline, ardei pisat, usturoi granulat, vin si apa, cat sa le acopere.

Se da la cuptor cca 30 minute, intorcand carnea din cand in cand.

Se adauga usturoiul tocat si se mai lasa la cuptor jumatate de ora.

Se toaca ceapa verde, patrunjelul si chivasul taiat bastonase

Se mai lasa la cuptor 15 minute.

Am servit cu mamaliga calda... o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]