Stufat de miel

de ralu_ca in Oaie, 17 Mai 2013 | 22225 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele...la anul vine din nou cu....bunatati !

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel
  • 4-5 legaturi ceapa verde
  • 3-4 legaturi usturoi verde
  • 1 cutie rosii decojite
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 legatura marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Spalam coastele cu apa rece foarte bine. Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigatie prajim coastele in ulei, pe ambele parti. Scoatem coastele si in acelasi ulei calim ceapa si usturoiul. Cand acestea s-au inmuiat se adauga rosiile decojite pe care le-am dat prin robot si lasam sa fiarba 15 minute. Se adauga sare si piper si mai lasam inca 5 minute.

Coastele prajite le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei, deasupra punem sosul din ceapa si usturoi. Se acopera si se baga la cuptorul preincalzit pentru approx 20 minute.

Dupa ce scoatem din cuptor presaram pe deasupra cu marar tocat marunt. Se poate asezona cu salata verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (5)

adry88 1

17.05.2013, 21:59

bun

Rocsi 1

17.05.2013, 22:01

Fain tare

laura_n 1

18.05.2013, 17:47

arata de...milioane!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]