Stufat de Pui

de Furnicuti in Pui, 13 Apr 2011 | 13172 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place mielul, am incercat aceasta reteta de Pasti si a avut succes: varianta stufatului cu carne de pui. E o mancare foarte aromata, potrivita oricand avem ceapa si usturoi verde, nu doar de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 5-6 linguri bulion
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de Pui:

Carnea curatata si spalata o condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Apoi o calim in uleiul incins, cam 3-4 minute pe fiecare parte, doar cat sa se coaguleze putin. 

Dupa ce am terminat prajitul carnii, in uleiul ramas calim 2-3 minute ceapa si usturoiul tocate bucatele destul de mari. Asezam carnea intr-o tava, pe deasupra punem ceapa si usturoiul calite, vinul si putina apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 - 25 de minute, la 200 de grade. Dupa acest timp, indepartam capacul, adaugam bulionul si mai lasam la cuptor inca 20 - 25 de minute, pana mai scade sosul.

Stufatul de pui este o alternativa pentru masa de Pasti si nu numai in cazul in care nu va place carnea de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de Pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]