Succotash

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Mai 2018 | 3636 vizualizari

 

O reteta originara din America...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr porumb dulce
  • 400 gr fasole tip Spagna
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr bacon
  • 200 gr rosii tip cherry
  • 10 gr patrunjel
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Succotash:

Punem untul intr-o tigaie la foc potrivit spre iute. Cand untul este topit, punem baconul feliat foarte subtire si lasam pana devine crocant. 

Cand acesta este gata, il scoatem pe o farfurie cu servet de hartie.

In aceeasi tigaie, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul curatat.

Dupa circa 2-3 minute, adaugam porumbul dulce si lasam 10 minute, adaugand apoi fasolea si lasam alte 10 minute, amestecand din cand in cand.

Rosiile le spalam si le taiem in doua sau patru ( depinde de marimea lor).

Adaugam rosiile in tigaie, amestecand usor si lasam alte 2-3 minute. 

Baconul il ''rupem'' bucati.

Luam tigaia de pe foc si punem baconul, patrunjelul proaspat tocat, potrivim de sare si piper dupa gust.

Se serveste cald, eventual alaturi de o friptura de pui 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Succotash" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati