Sufleu cu spanac

de oanapl in Mancare copii, 31 Mar 2017 | 9639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 1cescuta smantana
  • 100 g telemea
  • 100 g sunca
  • 2 fire ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu spanac:

Tai ceapa marunt, sunca o tai cubulete si le calesti in putin ulei. Adaugi spanacul (fiert si tocat marunt, apoi scurs de apa), usturoiul pisat si calesti totul pe foc mic, timp de 10 minute.

Lasi sa se raceasca, apoi adaugi telemeaua data pe razatoarea mare, ardeiul tocat cubulete, galbenusurile batute si smantana.

Bati albusurile spuma si le adaugi peste restul compozitiei, apoi amesteci usor. Adaugi sare si piper dupa gust. Torni compozitia in forme mici si dai sufleul la cuptor pentru 50-55 de minute, la 170 de grade C.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]