Sufleu de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 8085 vizualizari

 

Am achizitionat 2 vase dragutele din ceramica care asteptau sa fie si ele bagate in seama..Le-a venit randul intr-o dimineata cand am vrut omleta dar cum razgandeanula a intrat pe fir, urgent s-a transformat omleta intr-un sufleu...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 gogosar
  • 2 felii de piept crud afumat sau bacon
  • sare si piper dupa gust
  • frunzulite de cimbru
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite de unt
  • 1 felie groasa de branza telemea
  • 2 felii de cascaval afumat
  • 2 felii de branza brie
  • 2 lingurite pline de faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Ouale intregi se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga faina si se amesteca usor cu telul sa se desfaca. Branza telemea se da pe razatoarea cu ochiuri mici, cascavalul si branza brie se taie cubulete si se adauga in compozitia de oua.

Pulpa de porc(am avut eu) se taie in felii subtiri, la fel si gogosarul si se trag la tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si acestea in compozitia de oua, frunzulite proaspete de cimbru, sare si piper dupa gust. se amesteca usor cu o lingura in compozitie sa nu scoatem tot aerul din oua. Se pun in forme unse cu unt, se dau la cuptor la 180 grade pt 15 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste calda, cu salate, rosii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor