Sufleu de cartofi cu piept de pui

de ela in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2010 | 27330 vizualizari

 

simplu,rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare,
  • 1 kg cartofi,
  • 100 gr cascaval ras,
  • 100 gr telemea rasa,
  • 4 oua,
  • 4 linguri de unt,
  • 1/2 catel usturoi pisat,
  • condiment pt pui,
  • 2 linguri smantana,
  • 3 rosii cherry,
  • cateva felii de ardei gras,
  • sare,vegeta,
  • 1lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi cu piept de pui:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta 20minute,se scurg si se mixeaza.

Pieptul de pui se taie fasii si se condimenteaza cu condimentul de pui si se prajeste la foc iute pe ambele parti.

Pireul de cartofi se amesteca cu smantana,galbenusurile de ou,cascavalul,telemeaua si usturoiul pisat.

Separat se bat albusurile de ou cu un praf de sare si se incorporeaza incet in pireul de cartofi.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se rastoarna pireul.Deasupra se pun bucatile de carne,rosiile taiate in doua si fasiile de ardei.

Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 35minute.Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]