Sufleu de conopida

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 15034 vizualizari

 

delicios.....

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • 6 linguri de unt 
  • 4 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 5 linguri de faina,
  • sare,
  • vegeta,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se spala si se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Desfacem faina intr-un bol cu zeama de la care a fiert conopida. Separat, frecam untul spuma, apoi adaugam faina oparita, galbenusurile, smantana, jumatate din cascavalul ras si bucatelele de conopida bine scurse de apa. Amestecam bine.

Separat batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam peste compozitia de mai sus.

Ungem un vas termorezistent  cu unt si tapetam cu faina in care turnam sufleul. Punem in cuptorul preincalzit si lasam vreo 30 minute, scoatem si punem deasupra restul de cascaval ras si mai dam la cuptor vreo 15 minute pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cald, cu o salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval