Sufleu de conopida

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2012 | 6477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • sare, piper
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Fierbem conopida in apa cu sare sau in aburi (15 minute), apoi il lasam la racit.

Fierbem o pasta din unt, ulei si faina pe ,,bain marie,,. Lasam sa se mai raceasca si apoi adaugam 4 galbenusuri si spuma batuta tare de la cele patru albusuri. Omogenizam cu grija toata compozitia si o turnam peste conopida fiarta si putin racita pe care am asezat-o intr-o tava unsa si tapetatata cu faina, iar peste conopida am presarat sare, piper si curry. Punem tava in cuptorul incins pentru 15 minute apoi reducem intensitatea focului si-l mai lasam inca 10 minute. Putem servi sufleul cu smantana rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]