Sufleu de legume cu jambon

de ela in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 8756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1 conopida mica,
  • 450 gr broccolli congelat,
  • 600 ml lapte,
  • 6 oua,
  • 200 gr cascaval,
  • 150 gr branza de vaca,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 1 lingura hrean din borcan,
  • 1 lingurita verdeturi italiene,
  • sare,piper,
  • 200 gr jambon(sau sunca presata,muschi file),
  • 4rosii cherry,
  • fasii de ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume cu jambon:

Se curata cartofii si se taie felii.Se pun la fiert in apa cu sare timp de 10minute,din momentul in care incep sa fiarba cartofii.

Se despart buchetele conopida.

Scoatem broccolli din congelator.

Scoatem cartofii din apa si ii punem la scurs intr-o sita.Punem in apa ramasa broccolli si conopida si lasam sa fiarba 5minute.Se scot si se lasa la scurs.

Se taie cubulete jambonul.

Radem cascavalul si telemeaua.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem spuma cu un praf de sare,albusurile.Adaugam galbenusurile,sare,piper,patrunjelul,verdeturile.Punem branza rasa si jumatate din cascaval.

Se unge o forma termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet in care se pun cartofii,conopida,broccolli si jambonul si desupra se toarna compozitia de oua batute.Se presara restul de cascaval,se pun rosiile taiate in doua,fasiile de ardei si se da la cuptorul preincalzit 50minute,pana compozitia se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]