Sufleu de mozzarella cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 3652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • spanac
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de mozzarella cu spanac:

Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pune intr-un castron, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si fulgi de ardei iute, tot dupa gust, faina si galbenusurile.  Spanacul se toaca si se adauga in compozitie.

Albusurile se bat cu un praf de sare. Se bat pana se obtine o spuma consistenta, pe care o vom incorpora in compozitia de mozzarella in 2-3 reprize, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia intr-o tava sau vas de ceramica, de dimensiune mica, unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Pentru siguranta, am pus hartie de copt pe fundul tavii.

Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se rastoarna pe un platou si se portioneaza dupa dorinta.

TIPS-URI

1

mozzarella poate fi inlocuita cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de mozzarella cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru mic dejun