Sufleu de pui cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2013 | 7467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 g mozzarella
  • 150 g cascaval
  • 2 linguri smantana
  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
  • frunze de busuioc proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de pui cu cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete, la fel si mozzarella si cascavalul. Se adauga busuiocul tocat, fulgii de ardei iute, sare si piper dupa gust. Punem smantana, apoi galbenusurile de ou, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si la sfarsit faina.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza in compozitia de mai sus, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam in vasele de ceramica bine unse cu ulei si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

Se serveste cald sau rece, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv