Sufleu de spanac cu cartofi

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 3309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac (congelat),
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g ciuperci,
  • 500 g cartofi,
  • 5 oua,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac cu cartofi:

Cartofii se pun la fiert in coaja. Spanacul se decongeleaza. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ciupercile se spala si se taie in doua.
Ceapa se caleste in 3 linguri de ulei. Cand este aproape gata, se adauga ciupercile si se mai calesc cateva minute.
Intre timp cartofii se curata de coaja, se taie bucatele mici si se amesteca cu ceapa si ciupercile.
Intr-o tigaie calim usturoiul si adaugam spanacul pe care il calim cateva minute.
Batem oulalele spuma si le adugam peste spanac. Amestecam usor spanacul cu cartofii. Condimentam cu sare si piper. Punem totul intr-o tava unsa cu unt (ulei) si dam la cuptor pentru 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (11)

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:48

-Marius- 1

21.03.2016, 09:01

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 23:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cartofi a la grec