Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!

de Panacris in Supe, 6 Aug 2011 | 6059 vizualizari

 

O reteta de supa pentru duminica!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rasol de vaca
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mai mica
  • 200 gr. melcisori  (paste fainoase marunte pentru supe ciorbe) 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!:

Rasolul se spala si se portioneaza.

Se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa primul clocot se spumeaza (se inlatura spuma).

Cam dupa ce a fiert carnea  cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate şi ceapa intreaga.

Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea.

Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot.

La servire se pune cate o bucata de carne si zarzavat dupa gust (Legumele fierte nu sunt pe placul tuturor!).

Pofta buna! Merita sa preparati aceasta reteta usoara de supa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu zdrente