Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!

de Panacris in Supe, 6 Aug 2011 | 6093 vizualizari

 

O reteta de supa pentru duminica!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rasol de vaca
  • 4 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 bucata telina mai mica
  • 200 gr. melcisori  (paste fainoase marunte pentru supe ciorbe) 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!:

Rasolul se spala si se portioneaza.

Se pune la fiert in apa cu sare.

Dupa primul clocot se spumeaza (se inlatura spuma).

Cam dupa ce a fiert carnea  cca. 30 de minute, se adauga zarzavaturile curatate şi ceapa intreaga.

Supa se strecoara, dupa ce a fiert carnea.

Se pune zeama din nou la fiert si se adauga melcisorii, se mai lasa sa fiarba cca. 5 minute dupa primul clocot.

La servire se pune cate o bucata de carne si zarzavat dupa gust (Legumele fierte nu sunt pe placul tuturor!).

Pofta buna! Merita sa preparati aceasta reteta usoara de supa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa clara de rasol de vaca cu melcisori!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taietei de casa