Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!

de Panacris in Supe, 30 Iul 2013 | 4473 vizualizari

 

Descoperind minunatul vas Zepter, în care legumele se prepară rapid și sănătos fără niciun adaos de apă, am ”purces” la prepararea acestei supe creme răcoritoare de vară.

 

INGREDIENTE

  • dovlecel 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • usturoi 4 căței,
  • roșii galbene 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de arahide,
  • lapte de cocos cca. 200 ml,
  • mentă proaspătă,
  • creson proaspăt,
  • rozmarin proaspăt,
  • crutoane aromate.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!:

Numai revin asupra beneficiilor legumelor, deoarece în ultimul timp, gătind în minunatul vas Zepter, v-am tot informat.

Astfel ceapa curățată și tocată fideluță se dinstuie cu puțin ulei de arahide, în vasul rece Zepter. Se adaugă fâșii de dovlecei, coapte pe în prealabul pe grătar și felii de roșii galbene. Totul se asezonează de sare și piper, apoi se pune capacul, se lasă la foc mediu, până ce acul de pe indicatorul termocontrulului de pe capac ajunge în zona verde, se oprește focul și se lasă la gătit, cca. 25 de minute, ATENȚIE, fără foc. După acest interval, se adaugă laptele de cocos, mirodeniile, se dă din nou drumul la foc, ptr cca. 5 minute, apoi se oprește focul se lasă cca. 10 minute pentru a se îmbina gusturile. Legumele fierte se pasează cu mixerul, blenderul sau ce aveți în dotare, apoi supa cremă obținută se servește caldă cu crutoane aromate. Poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă cremă de dovlecei preparată în vasul Zepter!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

30.07.2013, 21:06

Babi, încă nu e al meu După 4 august se stabilește finalista Așa că mai am ceva de lucru

alilianaa 1

30.07.2013, 22:28

buna, buna

babi5 1

27.08.2013, 19:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter