Supa crema de legume cu crutoane

de Miha in Supe, 9 Iul 2009 | 39800 vizualizari

 

Azi mi s-a facut pofta de o supa crema de legume. Voua ?

 

INGREDIENTE

  • Pentru supa crema de legume
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • sare,piper
  • verdeata
  • Pentru crutoane:
  • 4 felii de paine
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu crutoane:

Feliile de paine le taiem cubulete mici,le punem in tava de aragaz,stropim cu ulei de masline si presaram cu sare. Dam la cuptor pana se rumenesc.

Legumele curatate se pun la fiert in apa rece.Se fierbe supa crema de legume la foc potrivit, pana se inmoaie.Se curata de spuma,daca este cazul,dupa care se strecoara.

Legumele le punem in blender si mixam pana obtinem o pasta fina,dupa care le punem inapoi in apa in care au fiert.Se potriveste gustul de sare si piper.

Peste supa crema de legume se presara  verdeata tocata marunt si se serveste cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 550 lei
1099.99 lei
549.99 lei

COMENTARII (10)

Anamaria2520 1

19.03.2013, 08:56

o mancarica buna,consistenta si pt puiul meu mic.

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:11

ce imi place astaaa

-Marius- 1

14.12.2018, 09:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]