Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar

de laylalala in Supe, 27 Mai 2010 | 6328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa, tocata
  • 450 gr morcovi, decojiti si taiati cubulete
  • 250 gr piure de dovleac
  • 1,2 L zeama de supa de legume
  • 1 lingura marar
  • sare si piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar:

Incinge uleiul intr-o cratita si caleste ceapa 5 minute pana cand se inmoaie.Adauga morcovii si caleste-i 1 minut.Adauga piureul de dovleac si zeama de supa de legume. Adu compozitia intr-un clocot apoi acopera cratita, redu focul si fierbe compozitia pana cand morcovii s-au fiert, 20-30 minute.

Dupe ca morcovii au fiert, ia cratita de pe foc si paseaza compozitia.Asezoneaza supa dupa gust si serveste-o presarata cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de morcovi si dovleac cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat