Supa-crema de rosii cu galusti

de Oana in Supe, 3 Mai 2009 | 11297 vizualizari

 

Supa-crema poate fi facuta in mai multe feluri, cu un singur fel de legume, cu toate legume, dreasa cu smantana, cu fidea, cu galusti sau servita cu crutoane.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • o telina
  • o radacina de  patrunjel
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • 1 kg de rosii proaspete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de rosii cu galusti:

Curatam legumele si le punem la fiert intregi.

Adaugam sare si lasam sa fiarba in voie, apoi le scoatem intr-un castron si strecuram zeama. Legumele fierte le bagam la blender si le facem o crema fina. Apoi adaugam zeama pana ajungem la consistenta dorita si o mai lasam putin la foc.

Rosiile proaspete le-am oparit si apoi le-am dat prin sita pana am ales toata pulpa.  Iar legumele fierte le-am subtiat cu aceste rosii si eventual putina zeama de legume.

La final eu am ales sa fac galusti, dar se poate pune fidea sau se drege cu putina smantana si se serveste cu crutoane.

Reteta galustilor este AICI

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de rosii cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Oana 1

05.05.2009, 11:14

Da, Alina, cu rosii proaspete de gradina iese o nebunie! dar la vara...

Oana 1

09.05.2009, 12:24

Bravo, ma bucur Shumitza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu Blenderul Oster