Supa crema de sfecla rosie

de SanatateAcasa in Supe, 20 Feb 2012 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 sfecla rosie,
  • 1 telina, nu celery,
  • 1 ceapa uscata, galbena,
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui,
  • 600 ml de apa rece,
  • putina nucsoara,
  • sare si putin suc proaspat de lamaie.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sfecla rosie:

Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In tot acest timp se pune putin ulei in tigaie, abia apoi se calesc rapid legumele. Se adauga apa si se lasa la mic mic cel mult 30 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul se scot legumele si se paseaza cu un blender. Ideea este sa se creeze o supa crema, nu o supa ca de obicei. Deci, consistenta trebuie sa fie una cremoasa, motiv pentru care se paseaza bine de tot. Se presara sare, nucsoara, se adauga sucul de lamaie si se mai amesteca putin. Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]