Daca tot e vremea rece si primavara se lasa asteptata am pregatit ceva cald si numai bun mai ales cand mai esti si racit ;;)
Se curata si se spala toate legumele, se taie in cuburi, doar ceapa se curata si se taie in doua, dupa care se pun intr-o oala pe foc cu apa, se adauga uleiul de masline , se spala aripilie de pui si se pun si ele la fiert, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit pentru 20 de minute. Dupa care se potriveste de sare si piper dupa gust. Spre final se adauga cous-cous-ul, se lasa 2-3 minute si se opreste.Daca doriti puteti drege cu un ou si adauga patrunjel .
Pofta buna!!!
1
Se pot pregati si galuste de cous-cous, se pune la inmuiat in apa 5 minute ,dupa care se coace pentru cateva minute si se lasa la racit,se adauga un ou si se amesteca totul bine se formeaza galustele si se adauga la final cand supa este gata.
2
Aripile de pui le-am pus sa dea un gust mai bun supei, puteti folosi orice tip de carne doriti.