Supa de cartofi cu carnati afumati

de alinutzika in Supe, 16 Dec 2011 | 11250 vizualizari

 

O supa care imi place mult, datorita gustului de carnat proaspat afumat, imbinat cu gustul dulce de lapte...

 

INGREDIENTE

  • carnat proaspat, taiata rondele mari
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei (sau 1 lingura pasta de ardei)
  • 3-4 cartofi mari
  • 1 cana mare de lapte proaspat (250 ml)
  • leustean (eu am pus uscat), putin tarhon (uscat)
  • sare, piper, vegeta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carnati afumati:

Se toaca ceapa, ardeiul, iar morcovul se taie rondele. Se pun la calit in putin ulei de masline. Se adauga carnatul taiat, si se lasa la prajit toate acestea, la foc mic.

Cand sunt calite bine, se adauga cartofii, taiati cubulete. Se mai lasa putin la prajit (5 minute), avand grija sa nu se prinda de cratita. Se condimenteaza, apoi se adauga laptele. Se amesteca bine toate, apoi se umple oala cu apa.

La sfarsit, se adauga leusteanul si tarhonul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

17.12.2011, 15:05

va multumesc, fete dragi! Mihaela, "carliontelu' meu" vrea zilnic supe sau ciorbe..

Cris2711 1

17.12.2011, 15:09

si eu vreau asa o bunatate de supa

mamaieelena 1

04.01.2012, 19:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]