Supa de chimen - Komenymag leves

de Mitinita in Supe, 15 Apr 2011 | 10649 vizualizari

 

Inca o reteta de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita paprika dulce (boia de ardei)
  • 1 litru de apa fierbinte sau supa de legume
  • sare,piper dupa gust
  • crutoane
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de chimen - Komenymag leves:

Se infierbanta uleiul intr-o craticioara.

Se adauga faina si se amesteca continuu.

Cand incepe sa devina maronie la culoare se adauga paprika si chimenul.

Se mai prajeste cam un minut si se ia jos de pe foc.

Se adauga un polonic de apa fierbinte si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase.

Se pune inapoi pe foc si se adauga restul de apa.

Se lasa sa fiarba ,ca sa se ingroase.

Se serveste cu crutoane. 

Crutoanele se fac dintr-o felie de paine,care se taie in cuburi si se usuca la cuptor.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de chimen - Komenymag leves" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]