Supa de curcan cu taietei de casa

de Brindusa in Supe, 20 Apr 2011 | 5248 vizualizari

 

O supa rapida si foarte gustoasa, buna sa te scoale dupa boala :))

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan, taiata in bucati mai mici
  • 1 gat de curcan
  • 1 picior de curcan cu os, taiat bucati
  • 7 l apa
  • 6 morcovi, curatati, intregi
  • 3 cepe,curatate, intregi
  • 1 radacina patrunjel, curatata, intreaga
  • 1 telina mica, curatata, intreaga,
  • 3 frunze de dafin
  • 1 lingurita boabe piper negru
  • sare, piper dupa gust
  • 250 g taietei de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taietei de casa:

Pune carnea de curcan in apa rece, la foc sa fiarba. Cand a dat primul clocot da focul mic si scoate cu grija spuma formata

Fierbe la foc mic supa, acoperita, 30 minute

Pune toate legumele, inclusiv dafinul si boabele de piper. Fierbe la foc mic 45 minute. Dupa acest timp carnea si legumele ar trebui sa fie fierte. Daca nu sunt fierte, mai lasa pana ce sunt facute.

Strecoara supa in alta oala. Scoate carnea de pe oase.

In supa fierbe taieteii 10 minute. 

Potriveste supa de sare si piper.

Pune in fiecare castron cateva bucatele de carne, putin morcov si supa cu taietei

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]