Supa de dovleac

de dantes in Supe, 26 Oct 2018 | 3580 vizualizari

 

Retete inspirate de toamna
M-a inspirat mirela0911 https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-dovleac-84891.html; am inlocuit pastarnacul cu doi cartofi si smantana cu unt si am schimbat putin modul de pregatire.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg miez de dovleac placintar
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac:

Se curata dovleacul de seminte, se taie in bucati si se pune la fiert.

Se curata morcovii, cartofii, ceapa si telina, se taie in bucati si se pun la fiert; cand sunt gata, se blenduiesc si se sareaza dupa gust. Cand este fiert dovleacul, se paseaza si se amesteca cu legumele blenduite si unt. Se mai adauga apa din apa in care au fiert legumele pana obtinem consistenta dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure