Supă de fasole pestriţă

de sergentlacratita in Supe, 4 Apr 2014 | 5259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe pestriţă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole pestriţă:

Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de roşii, uleiul, concentratul de legume, ceapa verde şi cimbrul, am lăsat pe foc încă 30 minute, am stins focul, am acoperit oala şi am lăsat supa să se odihnească 15 minute, înainte de a o servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole pestriţă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 16.07 la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole pastai cu legume si orez(reteta cu nr 400)