Supă de fasole pestriţă

de sergentlacratita in Supe, 4 Apr 2014 | 5087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe pestriţă
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • 1 ceşcuţă ulei
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • pătrunjel proaspăt pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole pestriţă:

Fasolea am spălat-o şi am fiert-o în trei ape, într-o oală de 4 litri. În ultima apă, am pus şi ceapa uscată, morcovii şi păstârnacul, tocate mărunt şi am lăsat totul să fiarbă la foc mic. Când legumele s-au fiert pe jumătate, am adăugat pasta de roşii, uleiul, concentratul de legume, ceapa verde şi cimbrul, am lăsat pe foc încă 30 minute, am stins focul, am acoperit oala şi am lăsat supa să se odihnească 15 minute, înainte de a o servi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole pestriţă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadea68 1

05.04.2014, 17:18

laura_n 1

05.04.2014, 17:35

imi place cum arata si imi mai place ca ai pus si cimbru!

Rocsi 1

05.04.2014, 20:07

Foarte gustoasa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de fasole mung