Supa de legume

de abetina in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 3399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 200 gr linte verde
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina mare
  • 200 gr nuci caju
  • sare dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se pune lintea la inmuiat cu cel putin 12 ore inainte de a pregati supa, se clateste si se pune in oala; se adauga radacinoasele taiate, ciupercile pleurotus taiate felii, sare, ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  Se pun nucile caju la blender, apa si se mixeaza bine, dupa care se toarna peste legumele fierte, se lasa sa traga un clocot si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor la un deliciu culinar, asa veti simti ca postul este usor de tinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

dantes 1

20.03.2018, 16:54

Buna!

abetina 1

20.03.2018, 19:25

este foarte buna si o alternativa la mancarurile cu carne,pentru cei care nu mai au nevoie de carne,lapte,branza ,oua!

Rahela Velicu 1

21.03.2018, 12:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]