Supa de legume cu galuste din gris

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Feb 2010 | 10191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • SUPA:
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 piept de pui daca doriti
  • GALUSTE:
  • 2 oua
  • 7-8 linguri gris
  • 2 linguri de ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu galuste din gris:

Morcovul il taiati in 4,o ceapa la fel,iar cealalta o lasati intreaga,pieptul de pui il taiati bucati si lasati la fiert.Cand au fiert legumele ne apucam de galuste:am batut ouale cu uleiul si sarea si apoi adaugam grisul in ploaie.Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare nici moale,sa cada mai greu din lingura.Dam focul incet,bagam lingura in supa,luam din compozitie si punem in supa galustele.daca se intaresc puneti apa rece si puneti capacul pe oala si o sa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu galuste din gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

01.02.2010, 21:45

cate persoane sunteti la masa de-ai pregatit atatea ciorbe?pe asta cu legume as sorbi-o si eu!

Pasiune pentru bucatarie 1

01.02.2010, 23:39

nu le-am facut pe toate astazi,dar oricum suntem 6

adry88 1

07.07.2011, 11:02

tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume, cu perisoare de cașcaval