Supa de leustean cu perisoare

de deliciousflavours in Supe, 18 Iun 2012 | 4524 vizualizari

 

Sa aveti o saptamana frumoasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • frunze de leustean
  • sare, piper
  • Ingrediente pentru perisoare:
  • 100 gr sunca presata
  • 100 gr cartofi fierti
  • 1 ou
  • ½ lingura faina
  • ½ lingura pesmet
  • leustean tocat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de leustean cu perisoare:

Prima data vom pune la fiert 1 cartof mic (aprox de 100 gr) pentru perisoare.  

Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, cartoful) le punem intr-un vas cu apa, condimentam cu sare sau vegeta, adaugam si frunzele de leustean, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand incepe sa fiarba supa, pregatim perisoarele. Punem sunca intr-un blender cu cutit si tocam marunt (sau dam prin masina de tocat carne). Cartoful fiert si racit il zdrobim ca pentru piure, adaugam sunca, oul, faina, pesmetul, putin leustean tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena usor de modelat. Formam bilute, iar cand legumele din supa sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba la foc mic pana se ridica la suprafata.

Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de leustean cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu morcovi