Supa de macris

de xana in Supe, 14 Aug 2013 | 7507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de macris
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de macris:

Cartofii, morcovii, ceapa si rosia se taie in cuburi mari. In oala in care facem supa se pune  ulei de masline si ceapa si se lasa la calit cat sa se inmoaie, fara a prinde culoare. Adaugam apoi usturoiul, rosia si pasta de ardei si mai lasam 2 minute la calit. Punem si cartofii si morcovii, sare si 1 litru de apa si lasam la fiert.

Separat macrisul se fierbe in apa cu putina sare cca 10 minute(s-au cat credeti, pana e fiert). Apa nu o aruncam.

Cand legumele sunt fierte, le pasam cu mixerul pana devin o crema si adaugam macrisul si putin din apa in care a fiert(daca o vreti mai lichida, puneti mai mult). Se adauga si piperul si se amesteca.

Stropim deasupra cu putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de macris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

14.08.2013, 18:54

Ce buna cred ca e!

Valclaudia 1

18.08.2013, 22:15

imi place!

xana 1

18.08.2013, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]