Supa de pui cu dovlecei

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 23 Iul 2012 | 5249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura ulei de masline
  • o mana de taietei(eu folosesc de la Barilla pentru ca imi plac tare mult)
  • patrunjel verde sare piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei:

Carnea se spala ,se taie cubulete si se pune la fiert intr-o oala in care adaugam apa rece atata cat sa acopere carnea.Condimentam cu sare .Spumam si lasam carnea sa fiarba la foc potrivit.Intre timp ne ocupam de legume-curatam ceapa si pastarnacul si le crestam in patru.......dovleceii nu i-am curatat pentru ca erau tineri si nici seminte nu aveau asa ca i-am taiat direct cubulete mai mari.Cu circa 10 min. inainte de a fi carnea facuta adaugam  legumele , uleiul,completam cu apa si potrivim de sare si piper.

Separat fierbem in apa cu sare taieteii.

La final tragem oala de pe foc, scoatem ceapa si pastarnacul  si adaugam taieteii.

Servim asezonata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]