Supa de pui cu fidea

de Dya Daniela Andrei in Supe, 14 Iun 2014 | 6921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • un cartof mare
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4 cuiburi de fidea
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fidea:

Fierbem carnea, intr-o oala cu 4 litri de apa, adunand spuma formata. Cand aceasta este bine patrunsa, adaugam legumele tocate dupa bunul plac sau pastrate intregi. Saram dupa gust si le fierbem impreuna cu carnea de pui atat cat este necesar. Strecuram apoi supa formata (carnea si legumele se pot folosi pentru un alt preparat) si continuam fierberea, aproximativ 10 minute, adaugand cele 4 cuiburi de fidea. Se serveste calda, cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu legume si taitei - reteta Multicooker