Supa de pui cu galuste

de izulika in Supe/Ciorbe, 18 Apr 2010 | 6669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripi,spate si piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe de marime medie
  • vegeta
  • sare
  • piper   

Pentru galuste avem nevoie de :

  • gris
  • vegeta
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pune apa intr-o oala la fiert iar cand da in clocot se adauga carnea, se lasa la fiert timp de 20-30 min si se spumeaza de cate ori este nevoie.Dupa ce s-a fiert carnea se adauga ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea marunta,cand totul este fiert se adauga vegeta,piperul si sarea dupa gust.Intre timp se fac si galustele din 2 oua care se bat impreuna cu o lingurita de vegeta si se adauga gris pana devine o pasta care nu curge (nici prea moale nici prea tare) compozitia se lasa 5-10 min iar apoi se adauga in supa cu o lingura, dupa ce s-au fiert se da deoparte supa si se presara cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.04.2010, 19:18

foarte buna ne place mult arata grozav

Brindusa 1

18.04.2010, 20:45

Foarte buna supica de galusti , dar fara vegeta ca are tare multe chimicale in ea.

Rocsi 1

19.04.2010, 16:23

eu nu pap supa de galuste dar dupa cum arata mama si iubitul meu ar manca cu ochii inchisi ce mult le place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bors de miel