Supa de pui cu taitei

de divainbucatarie in Supe, 10 Ian 2011 | 5317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina -radacina
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 dovlecel mic
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei:

Curatam carnea de pui si o trecem prin flacara, apoi o punem la fiert. O lasam sa fiarba cateva clocote in apa cu sare si luam spuma de mai multe ori. Asezonam cu sare si piper, curatam legumele si le adaugam si pe acestea.Cand carnea si legumele sunt fierte luam supa de pe foc si o strecuram. Carnea si legumele le putem folosi la alte preparate (salate, pilaf, etc).

Taiteii (preparati in casa sau cumparati) ii punem sa fiarba in apa clocotita cu sare 10-15 minute. Ii bagam apoi sub un jet de apa rece, ii scurgem si ii mai fierbem cu supa inca 3-4 minute.

Servim supa fierbinte cu patrunjel verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu pipote si inimioare de pui